25 iunie 2017 | 6:39

Apel al creştinilor din Ghana

Stiri12 iunie11:46

scris de:

686p230c(1)Conferinţa episcopală din Ghana şi Christian Council of Ghana au luat poziţie faţă de situaţia migraţiei. Într-un comunicat remis Agenţiei Fides se apreciază că plecarea tinerilor din Africa, spre Europa şi America de Sud în special trebuie să înceteze din mai multe raţiuni. Se pierde forţa de muncă a ţării, noile realităţi din spaţiile de migraţie le pun dificultăţi, iar totul se transformă în tragedie: „Ei (tinerii africani) trebuie să înţeleagă că Europa şi alte zone din afara Africii nu garantează automat confort şi plăcere”. Agenţia Fides prezintă tot comunicatul în care se mai face referire şi la viitoarele alegeri din noiembrie din Ghana. (Ştire din 07.06. 2016 preluată de pe Agence Fides)

4192


Adaugă un comentariu in căsuța de mai jos, sau publică un link de legătură de pe site-ul tău. Poți de asemenea să te abonezi la această discuție via RSS.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.